BejelentésEgyedi fatálak, bútorok, használati eszközök, igazán elérhető áron!
EGYEDI meglepetés, minden űnnepi alkalomra!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Keresés a honlaponHírek


EREDETI AJÁNDÉK MINDEN ALKALOMRA!
TISZTELT LÁTOGATÓ!


Ha igazán egyedi ajándékot szeretne adni családtagjainak, barátainak, szeretteinek és mind ezt elérhető áron, kérem, nézze meg kínálatunkat. Tálak, bútorok és mindennapi használati eszközök, teljesen egyedi formában. Mindezt a természet adta fából. Használati tárgyaink csomoros nyárból készülnek. Alakját, színét, mintáját, formáját maga az anyag határozza meg. Ettől egyedi és különleges minden darab. Hogy mi mindent lehet egy kis ügyességgel készíteni belőle? Annak csak a fantázia szab határt. Hiszen őseink is amit csak lehetett ebből a meleget sugárzó anyagból állították elő. Ha egy olyan különleges tárgyra gondol, melyet nem talál meg a kínálatunkban, kérem, töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Mindent megteszünk, hogy örömet tudjon okozni szeretteinek!


Tisztelt Hölgyem/Uram! Tetszik a kínálata, ezért egyedi fatálat szeretnék rendelni.
egyedi bútort szeretnék rendelni.
kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.
Elérhetőségeim: Nevem
Telefonszámom
E-mail címem
Üzenet


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Kovács Attila [ 2008-11-30 20:03 ]

Üdv mindenkinek!Nekem is van már eme kisiparos termékeiből!Az ágy amit csinált az eddigi legkényelmesebb ágyam! Lassan a fél ház ezekkel az egyedi bútorokkal van berendezve,és elmondhatom NEM BÁNTAM MÉG!!!!!!! A gyártónak üzenem: KÖSZI ! KIRÁLY VAGY!!


Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!